Прочитај ми чланак

Само двојици играча нови уговор, ово је тренутни списак жеља

0

Разговори следе са Александром Луковићем, док стадион ‘Рајко Митић’ сигурно напуштају Петар Орландић, Предраг Сикимић, Марко Полетановић и Марко Петковић.

Нема много времена да Црвена звезда скоцка тим за наредну сезоне, а пре довођења појачања следе завршни разговори са тренером Бошком Ђуровским око останка на клупи. Играчи којима уговори истичу 30. јуна нису обавезни да се 9. јуна јаве на старт припрема и како ХотСпорт сазнаје за сада после одмора нови уговор чека само Душана Анђелковића. Искусни леви бек је имао добар учинак и остаје, мада следи ангажовање још једног млађег играча на овој позицији. Предстоје разговири са актуелним капитеном Александром Луковићем, који жели да игра још годину дана и познат је списак играца који су завршили мисију у Звезди.

Уговори истичу Петру Орландићу, Предрагу Сикимићу, голману Немањи Супићу и Марку Петковићу, који ће каријеру наставити у Турској или Шпанији. Марко Полетановић се враћа у Генк одакле је дошао на једногодишњу позајмицу.

Што се тиче долазака на скенеру су Марко Гобељић из Напретка и Милан Родић из Зенита, а на списку жеља је још Филип Стојковић из Минхена 1860. Са позајмице из ОФК Београда је враћен Калид Аучо, репрезентативац Уганде.