Прочитај ми чланак

РАДНИЧКИ ДЕМАНТУЈЕ ЦРНО-БЕЛЕ: Партизан почео са играма ван терена…

0

Снимак гостујуће свлачионице стадиона Чаир који се јутрос појавио по разним медијима направљен је пре годину дана, а неко је то очигледно злоупотребио како би направио притисак на Раднички, пише у саопштењу

Партизан гостује Радничком, а снимак свлачионица који се данас појавио из Ниша поново је подигао много буре у српском фудбалу. Шампион Србије је наводно пустио дезинформацију, односно стари снимак свлачионица на стадиону Чаир. Тим поводом се огласио Раднички, а саопштење преносимо у целости:

– Најновије оптужбе из Фудбалског клуба Партизан на рачун Радничког су скандалозне и јасно показују да они ипак највише воле да побеђују ван терена.

– Снимак гостујуће свлачионице стадиона Чаир који се јутрос појавио по разним медијима направљен је пре годину дана, а неко је то очигледно злоупотребио како би направио притисак на Раднички пред сутрашњи важан дуел против Партизана. Услови на Чаиру нису ништа гори од 95% стадиона у Србији, а Партизан ће бити максимално уважен и дочекан, као и преосталих 14 клубова из Суперлиге Србије.

– Из Партизана су данас су урадили исто као и прошле године када су играли са нашим клубом у Нишу. Тадашњи притисак на судију био је налик овоме данас, а резултат је био да судија не покаже директан црвени картон Урошу Ђурђевићу због намерног ударања нашег играча, што се видело и на телевизијском снимку. И тада су се жалили због избора судије, а он их је директно одвео до победе и титуле, јер је том одлуком утицао на утакмицу.

– Изненађује чињеница да Фудбалски клуб Партизан мисли да овај модел понашања и медијске манипулације може да има ефекта, јер су маске одавно пале. Овакво њихово понашање и подметање постало је већ опште познато свима који прате српски фудбал. Ово им не иде на част и удаљило их је светлосну годину од спорта.

– Циљ је потпуно јасан – да се извшри притисак на Раднички и пре свега судије и остале фудбалске инстанце, како би они опет победили пре почетка утакмице, као што су и до сада радили, завршава се саопштење Радничког.