Прочитај ми чланак

После свађе с Нолетом, Киријос прети колеги батинама: Кажи ми то у фацу!

0

Раније ове године, Ник Кирјос и Каспер Руд сусрели су се на мастерсу у Риму, а Аустралијанац је са тог меча дисквалификован, због чега је Норвежанин аутоматски победио.

После тога, он је то прославио на друштвеним мрежама, што се Кирјосу није свидело. Ове среде, Руда су новинари упитали да прокоментарише ту ситуацију.

– Видео сам шта је тада писао о мојој прослави. Океј, био је дисквалификован, али када погледате наше међусобне дуеле, водим са 1:0. Да ли то значи да сам победио? Па, тако пише. Био је потпуно луд када смо се срели. Било је лепо да победим. Да ли сам славио или не? Не занима ме. Био сам срећан јер сам освојио 90 поена и добио 50.000 долара, па зашто не бих славио?! Његов је проблем што је идиот на терену – Руд није бирао речи када је причао о Кирјосу.

Наравно, чим је бахати Аустралијанац грчког порекла (чије презиме иначе на грчком значи господин, каква иронија!!!) чуо шта је Норвежанин причао, није му требало пуно времена да срочи увредљив твит, у ком је чак и физички запретио ривалу. Додуше, индиректно:

– Хеј, Каспере, следећи пут када будеш имао нешто да кажеш, био бих ти захвалан да ми то кажеш у фацу, јер сам сигуран да после тога не би још много пута проговарао. Све до тада, радије ћу гледати како се боја суши него тебе како играш тенис, досадо једна. А опет, схватам зашто мораш да стављаш моје име у уста, пошто људи не би ни знали да играш тенис. Срећно у Милану – довршио је Кирјос у саркастичном тону.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!