Прочитај ми чланак

ПОЈАЧАЊА: Муслин подмлађује тим, Србијо, ове момке ћеш видети у Русији!

0

Селектор репрезентације Србије Славољуб Муслин ускоро ће објавити списак играча за мечеве са Кином и Јужном Корејом који би могао да има огроман значај.

Србија је као прва у Групи Д изборила пласман на Мундијал у Русији и ускоро је очекују пријатељске утакмице које ће послужити као припрема за оно што следи.

Уочи новог окупљања националног тима појавиле су се информације да би селектор Муслин могао да буде смењен због слабих партија у завршници квалификација али то нико из Савеза званично није потврдио.

Председник ФС Србије Славиша Кокеза најавио је да ће разговарати са Славољубом Муслином и Гораном Буњевчевићем о даљим плановима везаним за национални тим.

Утисак је да ће Славољубу Муслину бити предочено шта му се замера и шта би требало кориговати у наредним месецима како би Србија била конкурентна на Мундијалу.

„Многи сматрају да игра није била на завидном нивоу и да су промене пред Мундијал, где ће противници бити још јачи, неопходне. Сходно томе важно је да у националном тиму буде још неколико играча који би могли да допринесу“, наводи извор дневног листа „Информер“.

Због свега реченог следећи списак који селектор буде објавио имаће велики значај јер ће он показати да ли је Муслин прихватио сугестије или је остао при својим ранијим становиштима када је избор играча у питању.

Помоћник селектора Младен Крстајић проговорио је за „Журнал“ о томе који су играчи на скенеру, а многи верују да ће баш они бити придодати тиму за Мундијал у Русији.

„Сви наши фудбалери су на скенеру и међу њима су Марко Грујић, Немања Радоњић, Aндрија Живкорић, Милош Вељковић, Немања Максимовић као и Сергеј Милинковић-Савић“, објаснио је Крстајић.

Славољуб Муслин ускоро би требало да објави списак играча на које рачуна за контролне утакмице са Кином и Јужном Корејом након чега ћемо знати много више о томе у ком правцу иде сарадња актуелног селектора и Фудбалског савеза Србије.