Прочитај ми чланак

Пикси некад за Слобу Милошевића, данас за Вучића (ФОТО)

0

Памтићемо Драгана Стојковића Пиксија као фудбалског велемајстора са терена, танког знања са тренерске клупе, али и по томе да је јавно пружио подршку Александру Вучићу на предстојећим изборима и за узврат добио милионе из буџета као фудбалски функционер.

Свако има право на своје (политичко) мишљење и став, симпатије, али Звездина пета звезда по надимку Пикси (шесту су црвено-бели закинули Дејану Савићевићу, лидеру генерације из Барија), је и пре тридесетак година, у ово време јавно подржала Слободана Милошевића… Ако сте заборавили, тадашњи „Темпо“ – у то време најпопуларнији недељни спортски лист – није.

printscreen/tempo

Та љубав је трајала и током 90-их година, којих многи не желе ни да се сете због ратова, криминала, сиромаштва, несрећа, бомбардовања… које су преживели.

И онда нас не чуди што је актуелни селектор репрезентације Србије данас подржао и Вучића, ипак треба одбранити 120.000 евра МЕСЕЧНО, како наводе фудбалски радници.

Посебно је питање за шта Стојковић добија толике паре из буџета?!!! Пласман на Мундијал и Европско првенство мање ће се памтити од бламажа против Камеруна, Швајцарске, дуплог пораза од Мађарске, ремијима са никад слабијом Бугарском…

Народ ће га упамтити, нарочито младе генерације, као неког ко је и и 2023. јавно подржавао режим, конкретно Александра Вучића.