Прочитај ми чланак

Патрик Клајверт нови тренер Звезде!

0

БЕОГРАД-Легендарни холандски репрезентативац и бивши играч Ајакса, Милана, Барселоне, Њукасла, ПСВ-а и Валенсије, Патрик Клајверт, најозбиљнији је кандидат за новог тренера Црвене звезде сазнаје Правда из извора блиског клубу у Љутице Богдана!

После катастрофалног пораза од Војводине у суботу и вероватно још једног опроштаја од титуле у последњих шест година, досадашњи тренер црвено-белих Александар Јанковић поднео је оставку која још увек није званично саопштена мада се млади стручњак већ опростио са играчима и сарадницима из стручног штаба. Радна група на челу са Драганом Џајићем већ се увелико дала у потрагу за новим тренером који ће вратити у живот посрнулог гиганта са Маракане а први пик је чувени Патрик Клајверт.

Иако је легенда Звезде и председник радне групе Драган Џајић за домаћег стручњака на клупи црвено-белих, и то бившег селектора Гане Милована Рајевца, остатак радне групе је ипак за довођење иностраног тренера-Патрика Клајверта.

-Тренутно је Клајверт веома близу клупе Црвене звезде а наравно финансијска понуда холандској фудбалској легенди за сада је тајна. Све ће бити јасно у наредних неколико дана до када се очекује Клајвертов одговор а тек у случају одбијања Холанђанина да преузме црвено-беле размишљало би се о домаћем стручњаку.

 

(Правда)