Прочитај ми чланак

Партизану 2.7 милиона евра од Гаспрома!

0

sp-partizan-kosarka_620x0(Новости)
Нови генерални спонзор Кошаркашког клуба Партизан уместо Телекома ће бити Гаспром, односно компанија у њиховом власништву НИС Срб ија, сазнаје „Моззарт СПорт“.

Дванаестоструки узастопни шампион Србије ускоро ће, дакле, добити ново „презиме“, обзиром да је протекле три године генерални спонзор био Телеком.

Уговор с НИС требало би да буде потписан најкасније до средине наредне недеље, а сарадња ће трајати три године. Незванично, црно-бели би требало да добијају од НИС 900.000 евра по сезони, или два милиона и 700 хиљада евра за три године!

Све ово је резултат вишедневне комуникације, што преко медија, што на састанцима, људи из Партизана с људима из врха власти, а чак се и први потпредседник Владе Србије Александар Вучић састао с навијачима црно-белих и обећао помоћ државе за најуспешнију секцију клуба за који навијају.

Партизану ће овај спонзорски уговор сигурно олакшати живот, с обзиром на велике финансијске проблеме, међутим, остаје проблем с неплаћеним порезом, који ће морати да буде решен у најскорије време.