Прочитај ми чланак

Партизан изабрао противнике на припремама

0

00102800(Спортал)
Фудбалери Партизана припреме за наредну сезону почеће 12. јуна, а стручни штаб црно-белих предвођен Вуком Рашовићем направио је план припрема. Такође изабрани су и противници у тест утакмицама.

Уводни део припрема биће спроведен на Златибору од 14. до 22. јуна, а експедиција првака Србије преселиће се на Похорје. У Словенији ће боравити од 25. јуна до 5. јула, а тада ће бити одиграно и неколико утакмица. Испланирано је да се 27. и 30. јуна, као и 3. јула одиграју три меча у предвечерњим терминима, а сви они који не буду у стартним поставама на тим мечевима играће на терену хотела „Арена“ два меча (30.јун. и 3. јул) у преподневном термину (11 часова). Први противник је за сада непознат и биће договорен по доласку на Похорје, а 3.јуна од 11 сати „остатак тима“ ће на мегдан клубу Зараћ, који тренира бивши играч Партизана Виктор Треневски.

После припрема у Словенији, црно-бели ће отпутовати у Варшаву на дводневни турнир „Дејна куп“ (6. и 7. јуна), на којем ће учествовати и домаћин Легија, Флуминенсе из Рио де Жанеира и Аустрија из Беча. Првог дана турнира састају се Флуминенсе и Аустрија (15  сати) и Легија и Партизан (18 сати). На мечу са Легијом од активног играња опростиће се бивши играч оба клуба Аца Вуковић, који је постао легенда у пољском шампиону.

Победници првог дана, играће финале 7. јула од 15 сати, а поражени ће се борити за треће место од 12 часова. Сви мечеви ће се играти на стадиону ‘Пепси Арена’ у Варшави.

Распоред пријатељских утакмица Партизана:

19.јун – први тест меч на Златибору вероватно против неког локалног зонаша

27. јун – Партизан – Локомотива Москва (Градски стадион у Птују – 18.30)

30. јун – Партизан – непознати противник (терени хотела „Арена“ – 11.00)
              Партизан – Петролул Плоести (Градски стадион у Птују – 18.00)

3. јул – Партизан – НК Зараћ (тренер Виктор Треневски – 11.00)
           Партизан – Металист Харков (Глобасниц (Аустрија) или Дравоград (Словенија) 18.00)