• Почетна
  • СПОРТ
  • Панатинаикос тражио од Звезде улазнице за својих 200 навијача!?
Прочитај ми чланак

Панатинаикос тражио од Звезде улазнице за својих 200 навијача!?

0

raduljica-stimac

Црвена звезда ће у петак у оквиру десетог кола Топ 16 фазе Евролиге угостити Панатинаикос, а већ је почело дизање тензија уочи тог сусрета.

Познато је да навијачи Црвене звезде нису баш пријатељски оријентисани према присталицама Панатинаикоса, из више разлога.

Најважнији је тај да навијачи атинских зелених за побратимску групу имају присталице загребачког Динама „Бед Блу Бојсе”, а други је свакако чињеница да су Делије у братским односима са фановима Олимпијакоса.

И поред тога, према писању престижног кошаркашког портала „Јурохупс”, из Панатинаикоса су од Црвене звезде затражили 200 улазница за своје навијаче, за меч који ће у петак бити игран у Арени.

Овај податак свакако задаје велику главобољу црвено-белима приликом организације утакмице, а из клуба су саопштили да ће све детаље око продаје улазница саопштити у понедељак увече.

Подсетимо, пред дуел у Атини, који је Црвена звезда решила у своју корист, београдски тим није тражио карте за своје навијаче, којих није ни било у дворани „Мира и пријатељства”.

Тада је Црвена звезда прилично непријатељски дочекана, уз неколико хрватских застава. Заиста чудно за навијаче клуба на чијој клупи седи Александар Ђорђевић, а за који наступају Мирослав Радуљица, Огњен Кузмић и Саша Павловић.