Прочитај ми чланак

Откривен идентитет погинулих у Брајантовом хеликоптеру (ФОТО)

0

Међу жртвама пада авиона још је део друге породице, бејзбол тренер Џон Алтобели (56), његова супруга Кери и кћерка Алиса

Легендарни бивши НБА кошаркаш Коби Брајант (41) и његова ћерка Ђиана погинули су у недељу пре подне у хеликоптерској несрећи у Калабасасу, у Калифорнији.

Они су кренули у 9:06 ујутру из Оранџ каунтија, односно са хелиодрома Џон Вејн. Прелетели су скоро целу ширину Лос Анђелес каунта и у 10 часова хелихоптер се срушио у месту Калабасас. Прешли су пут од 10 миља.

Међу жртвама пада авиона још је део друге породице, бејзбол тренер Џон Алтобели (56), његова супруга Кери и кћерка Алиса, која је требала да игра на турниру као и Кобијевакћерка, потврдио је Џонов брат за СНН. Биле су саиграчице у академији Мамба.

Погинула је и женски кошаркашки тренер Кристина Мозер која је радила у једној приватној основној школи у округу Оранџ. Уз пилота, још је двоје људи страдало, а њихов идентитет још није познат.

Џон Алтобел ирадио је као тренер 28 година, а прошле сезоне га је амерички савез бејзболских тренера прогласио за тренера године.

– Поменуо ми је у суботу да ће летети с Брајантом на кошаркашки турнир. Радовали смо се уторку са сјајном групом деце- рекао је Алтобелијев помоћник Рон Ла Руфа.