• Почетна
  • СПОРТ
  • ОСМЕСИ ЗА КРАЈ: Живковић „украо шоу“ Звездиним првотимцима на последњем тренингу
Прочитај ми чланак

ОСМЕСИ ЗА КРАЈ: Живковић „украо шоу“ Звездиним првотимцима на последњем тренингу

0

FK Zvezda trening4889

Црвено-бели у веселој атмосфери завршили са обавезама у 2013. години и отишли на зимски одмор. Сада је на потезу управа клуба.

Победа над Војводином и предстојећи једномесечни распуст, тотално су разгалили атомсферу у играчком кадру Црвене звезде. Последњи тренинг у овој календарској години, протекао је у урнебесној атмосфери која је креирана у игри на два гола.

Учешће у „пријатељском мечу“ узели су и помоћни тренери из стручног штаба Братислав Живковић и Ивица Момчиловић, а управо је некадашњи вихорни бек Црвене звезде и Сампдорије држао час много млађим ривалима.

Живковић који је наступао у екипи са плавим маркерима постигао је три гола, а забележио је и неколико асистенција, док се Момчиловић нервирао играјући за „Црвене“ који нису знали како да зауставе његовог колегу из стручног штаба. Све су то са осмесима на лицу пратили стандардни првотимци ЦЗ предвођени Милошем Нинковићем и Бобаном Бајковићем са трибина.

После једне од својих минијатура, Живковић се обратио „гледалишту“: „Јесам ли вам рекао да треба да ми средите разговор са директором.“

Уследила је реакција са трибина и то од стране тренера голмана Срђана Максимовића. „Ја те водим ’преко’, ништа се не брини.“

Шеф стручног штаба Славиша Стојановић је релаксациони тренинг пратио у друштву секретара стручног штаба Моме Гацића. Данашње преподновно дешавање на Маракани послужило је да првотимци пре свега оду на паузу у доброј атмосфери, али клупском руководству тек предстоје озбиљни задаци.

Већ сутра, чланови Управног одбора ће одлучивати о судбини тренера Славише Стојановића, а предстоји и још један врућ прелазни рок у Љутице Богдана.

Иначе, првотимци Црвене звезде биће на одмору до 10. јануара за када је заказана прозивка. Познато је да ће један део припрема бити одрађен у Словенији.

(моцартспорт.цом)