Прочитај ми чланак

Оњило: Уживао сам у амбијенту “делија”

0

onjilo1

(Вечерње новости)

Важније је да побеђујемо, од тога ко ће постићи гол. Задовољан сам својом игром, истакао је нигеријски нападач после дебија у дресу Звезде.

Једно од последњих појачања Црвене звезде Ифеани Оњило дебитовао је у црвено-белом дресу минулог викенда на утакмици другог кола националног шампионата против Јагодине на Маракани”.

Иако није успео да постигне гол Нигеријац је оставио сасвим солидан утисак, с обзиром да је у опреми српског вицешампиона одрадио тек неколико тренинга пре меча са освајачем Купа Србије.

– Драго ми је што се мој деби у Црвеној звезди, завршио победом тима. Добро смо одиграли прво полувреме, постигли два гола, што нам је омогућило да мирније уђемо у наставак сусрета. Задовољан сам својом игром и сарадњом са осталим играчима, с обзиром да сам одрадио само неколико тренинга са екипом. Како време одмиче, уиграваћемо се и боље разумети једни друге на терену – рекао је Оњило за званичан сајт Звезде.

Пред сам крај првог полувремена Оњило је могао да се упише у стрелце. Добро је одреговао на центаршут Младеновића са леве стране, међутим, голман Јагодине, „златни орлић“ са недавног европског првенства, Рајковић, сјајном интервенцијом успео је да сачува своју мрежу.

– Важно је да улазим у прилике, голови ће доћи. Најбитније је да побеђујемо, много више него ко ће постићи голове. Морам такође да истакнем да сам уживао на терену и амбијенту који су направили навијачи. Захвалио бих се публици на аплаузима које сам добио када сам напуштао терен. То ми даје додатну снагу и енергију да наставим да дајем свој максимум на тренинзима и утакмицама – закључио је Ифеани Оњило.