Прочитај ми чланак

Ивана Максимовић: Срећна и заљубљена

0

Ивана Максимовић: Немам дечка, али јесам заљубљена!
Лепа српска спортисткиња каже да нема дечка, али да је веома заљубљена. Иванина мајка тврди да ће њена ћерка знати да се носи са многобројним удварачима.

До пре неколико дана била је само још једна чланица наше репрезентације у стрељаштву, а сада сви знају за Ивану Максимовић, која је Србији донела стоту олимпијску медаљу. Међутим, питање које мучи све мушкарце је да ли лепа Ивана има дечка. Одговор освајачице сребрне медаље из Лондона прилично је неодређен.

– Немам дечка, али сам веома заљубљена. Ситуација је доста компликована с обзиром на то да често путујем, али надам се да ће после Олимпијских игара све доћи на своје место. Љубав ми је врло битна, волим да, кад се вратим с такмичења, имам неког с ким ћу све поделити и ко ће ме подсетити на то да није баш све у спорту – изјавила је Максимовићева уочи поласка на Олимпијаду.

Оно што је сигурно је да се број удварача устостручио у последњих неколико дана, али Иванина мајка Мирибана је покушала да потенцијалне кандидате мало обесхрабри.

– Мислим да је и ту све под контролом. Сада је сазрела, није више дете и сигурна сам да и у емотивном смислу врло добро зна шта хоће – објаснила је Мирибана Максимовић.

Е, сад, ко има храбрости може да покуша, али увек треба да има у виду да се са Иваном се не треба шалити. Коме није јасно на шта мислимо, нека погледа њену мету из финала.

 

(Телеграф.рс / Курир /)