Прочитај ми чланак

Огласио се син Данила Лазовића после критика да је обрукао оца

0

Вук Лазовић за Телеграф истиче да га не занимају заставе и политика, као и да су Србија и Црна Гора братске државе

Велику буру у Србији изазвала је информација да је син легендарног српског глумца Данила Лазовића играо за Црну Гору против Србије, као и да је био део славља црногорског тима, током којег се појавила и спорна комитска зелена застава.

Телеграф је тим поводом контактирао Вука Лазовића, како бисмо чули његову страну приче. Он има само речи хвале на рачун српских репрезентативаца и истиче да је у Грацу на првенству Европе виђена мушка игра између две братске државе.

– Веома тешка утакмица, како физички, тако и психички, једна права мушка утакмица између две пријатељске и братске државе. То су момци са којима се јако добро познајемо, са којима смо делили лепе и тешке тренутке током каријера и овим путем бих им се захвалио на на правој мушкој утакмици – рекао је Вук Лазовић за Телеграф на питање да опише како се осећао током меча против Србије.

Затим смо га питали како коментарише буру која се подигла у јавности и да многи медији истичу у насловима како је издао свог оца. Нагласио је да му то тешко пада, да га политика не занима, као и да поносно носи презиме свог оца на леђима и да га никада неће обрукати.

– Не занимају ме заставе и политика која се помиње по новинама и ставља у први план и тешко ми падају оптужбе које читам, јер је ово спорт и тако мора да остане! Сви добро знају ко је био мој отац и са поносом носим његово презиме на леђима и никад га нећу обрукати, а са друге стране моја мајка је родом са Цетиња и њој у част и у част моје родбине из Црне Горе, поносно ћу носити дрес и дати свој максимум на свакој следећој утакмици – закључио је Вук Лазовић за Телеграф.

Вук иначе на десном рамену има истетовиран лик свог оца.

Подсетимо, легендарни глумац Данило Лазовић преминуо је 25. марта 2006. године у 55. години живота од последица срчаног удара. Његов син Вук је прошао све репрезентативне селекције Србије, али није добио позив за сениорски тим, па је одлучио да заигра за Црну Гору, која га је звала.