• Почетна
  • СПОРТ
  • ОБРТ! НАВИЈАЧ ПАРТИЗАНА ТВРДИ: Боксер од себе прави жртву, први је започео тучу!
Прочитај ми чланак

ОБРТ! НАВИЈАЧ ПАРТИЗАНА ТВРДИ: Боксер од себе прави жртву, први је започео тучу!

0

Sveta-Anicic-Predrag-Kovacevic1-670x447

Навијач Партизана Свето Аничић, кога је боксер Црвене звезде, Предраг Ковачевић оптужио да га је претукао у лозничком кафићу тврди да је Ковачевић „инцидентан кад попије и да је први започео тучу када га је ударио пикслом у главу“.

Ватрени навијач Партизана Света Аничић, кога је боксер Предраг Ковачевић оптужио да га је са групом другара претукао у лозничком кафићу, током прославе новогодишње ноћи, демантовао је његове наводе и објаснио да се цела прича одиграла обрнуто.

– Тај дечко је у потпуности изврнуо причу и хоће од себе да направи жртву. Нисам ја насрнуо на њега, већ он на мене, ударио ме је неком пикслом у главу. Сви њега у Лозници знају, а познато је и да је инцидентан кад попије.

Он је из чиста мира насрнуо на мене говорећи: “Види ову истетовирану будалу”. Туче је било, то је чињеница, али желим да се зна да је он први насрнуо на мене – објашњава Аничић.

Како даље наводи, свему је присуствовало и неколико његових другарица, али и другара, од којих су неки у тучи задобили теже телесне повреде.

– И ја сам повређен, могу и ја да направим слике, али не желим. Медије сам замрзео највише на свету, али ако се већ пише о овоме желим да се објави истина. Медијима се представља као жртва, а на Фејсбуку је објавио да је “пребио групу од 7-8 “девојчица” и да се осећа екстра”. Он само себе извлачи. Јесте настала општа туча, али ја никада нисам први неког ударио. Он прича да се бранио столицом, а ја сам га као тука штанглом. Па шта смо ми, нинџа ратници?  – каже Аничић.

Он додаје да има много људи који ће посведочити шта се заиста догодило.

Аничић, иначе ватрени навијач Партизана, објаснио је и инцидент по коме је постао познат – када је голу задњицу показао Жандармерији током 145. вечитог дербија одиграног на “Маракани”.

– Мене су медији укопали, али ја сам своју казну од 30 дана затвора одслужио и платио сам новчану казну. Ја заправо нисам био осуђен за насилничко понашање, већ за голотињу у јавности. Тада ме је изнервирао један од ватрогасаца који су имали шмркове. Неколико пута је уперио шмрк ка мени, иако сам ја стајао неких 50 метара даље од њега и од ограде. Ту су биле и неке девојке, сваки пут би их испрскао. Ја сам се на крају изнервирао, дошао до ограде и показао му задњицу. О много горим стварима у овој држави се не пише, а навелико се писало о томе – објашњава Аничић.

(Телеграф.рс)