• Почетна
  • СПОРТ
  • Новинарка РТС затворила уста Американцу који је исмејао српске кошаркаше! (ВИДЕО)
Прочитај ми чланак

Новинарка РТС затворила уста Американцу који је исмејао српске кошаркаше! (ВИДЕО)

0

Новинарка Радио телевизије Србије, Јелена Обућина одговорила је америчком водитељу и комичару Конану О’Брајану, који је исмејао нашу мушку кошаркашку репрезентацију.

voditeljka-rts-jutjub

О’Брајан је на почетку своје емисије приказао гледаоцима како је изгледао меч финала ОИ између Србије и Америке (66:96).

Објаснио је да због ауторских права не може да пусти прави видео, па је у студију организовао два тима како би што боље дочарао америчку доминацију.

“Амерички водитељ Конан О’Брајан имаће скакако мање обожавалаца из Србије након своје јучерашње емисије. Он је после финала ОИ исмејао нашу селекцију. Ево и како”, рекла је Обућина у Дневнику 3 РТС и приказала видео из Конанове емисије.

“Солидна шала, а ми смо припремили пар детаља са меча одиграном са Америком (91:94) у групи. Злонамерни ће рећи да су Американци овде изгледали као деца. Ми то нећемо да кажемо, али се види да су у најмању руку изгледали мало збуњено”, објаснила је новинарка РТС.

Уследили су детаљи са меча одиграног у групи и неколико сјајних акција српских кошаркаша који су одушевили свет.

“Гледаоци желимо вам лаку ноћ уз кадрове из четвртфинала СП у Индијанаполису 2002. (Југославија је тада победила америчке НБА звезде 81:78 и изборила пласман у полуфинале СП, п.а)”