Прочитај ми чланак

НОВAК ОТКРИО РУСИМA: Ево ко највише мотивише Ђоковића да се врати на место број 1

0

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је рођење сина Стефана најлепша ствар која се догодила њему и супрузи Јелени.

„Рођење детета је најлепша ствар која се догодила мени и супрузи. Наш син је прави дар за нас и он је тај који ми даје додатни мотив да останем у спорту и борим се за тениски врх“, казао је Новак за руску телевизију „Меч“, која је боравила у Нишу за време Дејвис Купа.

Дејвис куп селекција Србије пласирала се у наредно коло пошто је савладала Русију, а у априлу угостиће репрезентацију Шпаније.

„У тенису, углавном играте само за себе. Aли током те једне недеље, када играте Дејвис Куп, ви сте део тима који представља вашу земљу. Тај тип емоције је посебан јер у потпуности можете да осетите тимски дух. Дивна атмосфера у Србији вам даје велико самопоуздање пред наставак сезоне, када се борите сами. Не живим у Србији већ седам, осам година – константно сам у покрету, па посебно ценим време које могу да проведем пријатељима и породицом. То је нешто што јако ценим“, рекао је Ђоковић.

Новак Ђоковић потврдио је да неће учествовати на AТП турниру у Дубаију, већ да ће му следеће такмичење бити Индијан Велс.

Новак ће бранити титулу освојену прошле године, а први Мастерс сезоне на програму је од 6. до 19. марта.