Прочитај ми чланак

НОВАК: Мислио сам да тренирам, али како када у то време игра Звезда!

0

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић одлично је започео мисију одбране титуле на УС Опену.

У три сета је славио против Шпанца Роберта Карбаљеса Баење и сада му предстоји меч са Аргентинцем Хуаном Игњасијом Лондером.

Новак Ђоковић Фото: Танјуг/AP

Ипак, по завршертку меча са Карбаљес Баењом, Новак је причао и о другим стварима а једна од њих био је меч плеј-офа за Лигу шампиона између Црвене звезде и Јанг Бојса.

Српски шампион има 2:2 из првог меча у Берну и велику прилику да се по други заредом пут пласира у Лигу шампиона.

На питање да ли ће гледати меч, Новак је имао брз одговор:

„Како да не, гледаћу меч, свакако. Првобитно смо резервисали смо терен у три поподне и онда сам схватио да је то у ствари девет увече по нашем времену и да тада креће утакмица, па ћемо померити тренинг. Касније вероватно… Или можда раније још боље, не знам како ће се завршити фудбал и хоћу ли бити у стању да тренирам. Можда је боље пре, па онда да се гледа на миру, колико год је то могуће“, насмејао се Новак.

Није му промакло ни шта је било у ранијим мечевима црвено-белих.

„Гледао сам и први меч и оба са Копенхагеном. Пратим све, то није тајна да навијам за Звезду цео живот. За сваку је похвалу ово што екипа ради у последње три године. Оно што је Борјан радио против Копенхагена, то у животу нисам видео, а пратим фудбал као и сви спортисти. Сигуран сам да је Бог с њима и да ће се борбени дух исплатити, желим им све најбоље. Само да се прво прође, па ћемо касније да разговарамо о томе“, поручио је шампион Мелбурна, Вимблдона и УС Опена.