Прочитај ми чланак

НОВА АФЕРА ТРЕСЕ СРПСКИ СПОРТ! АМЕЛА ТЕРЗИЋ ПРЕВАРЕНА Лагали да ће јој направити..

0

Једна од наших најбољих и најуспешнијих атлетичарки Амела Терзић жртва је малверзација и вишемилионске преваре!

Њој је обећана помоћ у виду изградње куће, али како сада ствари стоје, од тога неће бити ништа. Трофејна спортисткиња из Новог Пазара потврдила нам је да је жртва вишемилионске преваре, али и истакла да су веће жртве људи који су донирали новац како би се њој помогло. А ево и о чему се ради…

foto: printscreen

Удружење Настави традицију, у међувремену име промењено у Yоутх оф Спорт, обећало је Амели изградњу куће на име „награде за наступе и представљање Србије на великим међународним такмичењима“. Град Нови Пазар муњевито је реаговао одвојивши земљиште за ту прилику, али од куће ни трага ни гласа.

– Добила сам од града четири и по ара плаца због својих резултата, а из тог удружења или агенције су ме назвали и рекли да желе да ме награде кућом. На челу им је Милош Обрадовић, који је започео целу причу, сликали су се са мном да би те фотографије искористили да се позову на мене и искамче новац од бројних донатора – каже нам Амела, па наставља:

– Одрали су људе, игром случаја сам сазнала да су само од једне фирме узели преко 30.000 евра. Замислите колико су онда узели од људи по Србији. Људи који су давали новац су се упецали јер су се позивали на мене, на велика спортска имена, укључили су и кошаркашког селектора у причу. Све велика имена. Отишли су и у Дубаи да прошире причу и тамо искористили моје име. Представили су ме као припадницу националне мањине којој Србија не помаже како би извукли паре и од некога тамо.

Амела: Тужићу Обрадовића

Амела Терзић тек недавно је сазнала за бројне преваре које су направљене у њено име, па се спрема да заједно са осталим искришћеним спортистима и преваренм и ојађеним фирмама и људима који су дали новац правду потражи на суду.
– Све фирме, сви који су давали новац и сви ми који смо искоришћени у те сврхе сигурно ћемо нешто предузети. Могу да поручим Обрадовићу и његовом бројном тиму да се неће некажњено извући из ових недела која су направили!

Обрадовић тврди: Нико нам ништа није уплатио

Курир је ступио у контакт и с Милошем Обрадовићем како бисмо добили одговор на озбиљне оптужбе.
– Први пут чујем тако нешто! Нико нам није уплатио донацију, ми ни са једном фирмом нисмо контактирали. Волео бих да докажу те своје наводе! Наша идеја је била да организујемо концерт како бисмо прикупили средства, али је концерт отказан из техничких разлога. Нисмо одустали од те идеје, хоћемо да помогнемо Амели, али до сада, нажалост, није било ништа од тога – рекао нам је Обрадовић.