• Почетна
  • СПОРТ
  • НОЛЕ ФЕДЕРЕРУ: Роџер, биће ми част да назовеш дете по мени!
Прочитај ми чланак

НОЛЕ ФЕДЕРЕРУ: Роџер, биће ми част да назовеш дете по мени!

0

Novak-Djokovic-twit-o-Federeru-670x178

Српски тенисер, који је одушевљен одзивом људи на хуманитарном егзибиционом мечу Федерерове организације, поручио на свом тwитер профилу Швајцарцу да би му пријало да свог сина назове Новак Федерер.

Ђоковић је присуствовао добротворној приредби Швајцарског тенисера, која је одржана на терену Род Лејвер Арене у Мелбурну, а на којој су у егзибицији наступили Жо Вилфред Цонга као и легендарни аустралијски тенисер Род Лејвер, као и Патрик Рафтер.

– Роџере, био би почаствован када би свом детету дао име по мени. Сигуран сам да би и Серена (Вилијамс прим.аут)  била исто почаствоана. Тако да, обавести нас о одлуци, бићемо ту негде поред терена- написао је Ђоковић.

Иначе, Федерерова хуманитарна организација сакупила је током тог егзибиционог меча са Цонгом милион долара које ће проследити у хуманитарне сврхе.

– Ово је нешто што је блиско мом срцу. Почели смо пре 10 године и до сада смо помогли 86.000 деце, која су без средстава да се школују и живе. До 2018. године циљ нам је да имамо милион деце у програму – рекао је Федерер.