• Почетна
  • СПОРТ
  • Бајковић: Ништа нисам разумео Са Пинта, али било ми је супер јер се смејао!
Прочитај ми чланак

Бајковић: Ништа нисам разумео Са Пинта, али било ми је супер јер се смејао!

0

bajkovic(24 сата)

Знајући темперамент и страст голмана црвено-белих, пола “севера” се уплашило да у заносу са лоптом не уђе у гол, јер је био веома близу гол линије. Чуло се „стани, стани“.

– Шта, па да будем као Кенгур? Нема шансе. Све је било под контролом, није било разлога за бригу – кроз осмех каже Бајковић за “24 сата”, алудирајући на чувену сцену из филма “Кад порастем, бићу кенгур”.

Сан после срце му је било пуно, спасао је Звезди три боја и оставио је у шампионској трци.

Тренера не разумем, али је ОК, смеје се

Бајковића је за добре одбране јавно похвалио и тренер Рикардо Са Пинто. “И мени је нешто рекао у свлачионици. Ништа га нисам разумео, али сам знао да је нешто добро чим се смејао”, у свом стилу је прокоментарисао Бајковић.
Што се Звезда толико мучила против ОФК Београда, може да се правда чињеницом да се у суботу у Хумској игра вечити дерби.

– Морао сам да се окренем ка навијачима. Не заборављам како су ме подржали када сам кикснуо против Јагодине. Емоција ме је понела, то се памти. Био ми је дан, али нећу о себи, ми смо породица – каже голман црвено-белих, који је ту исту лопту неколико секунди потом, када је судија означио крај, деганжирао право ка “делијама”.

– Били смо много затегнути. Мислили смо лако ћемо, а у глави нам Партизан. Њима је било лакше, чак и да су изгубили 10:0 нула, нико им реч не би рекао, а нама гори, никако нисмо смели да омашимо – каже Бајковић.

Следи меч године, који одлучује првака Србије.

– Очекујем победу, то је сасвим други меч. Они се неће бранити. Не треба нам мотивација, само срце на терену. Мислим да ће наш напад бити кључна предност и да ће нам Милуновић, Лазовић, Дауда, Касалица или ко год буде играо, донети победу. Али ни у том случају неће бити готово. Биће тешко до титуле, али знамо како се постаје шампион, изађеш на терен када је најтеже и победиш – цитирао је Бајко транспарент навијача са прошлог дербија.