Прочитај ми чланак

„Нисам наручио убиство Дарка Ковачевића, ми смо сјајни пријатељи“

0

Бивши шпански фудбалер Раул Браво повезиван је са покушајем убиства Дарка Ковачевића, свог некадашњег саиграча.

Како је писао портал „protothema.gr“, непознати нападач је из аутомобила пуцао на Ковачевића у девет увече испред његове куће у Глифади, али га није погодио.

printscreen

„Видео сам мушкарца како излази из кола са пиштољем и креће се ка мени. Инстинктивно сам се бацио у десну страну, а он је пуцао на мене и кренуо да бежи, ушао у кола и нестао“, рекао је Дарко Ковачевић полицији.

Недуго потом су се појавиле информације да је Дарково убиство наручио Раул Браво, бивши шпански дефанзивни фудбалер и саиграч Дарка Ковачевића из редова Олимпијакоса.

Браво се поводом тога огласио у једној радио емисији и објаснио да никако није повезан са нападом на бившег српског фудбалера.

„Ове ствари ме иначе не дотичу, али то чита моја породица и заиста није пријатно. Дарко ме је позвао да провери како сам због свих ових глупости, ми смо били не само саиграчи него и цимери, имамо сјајан однос и дан данас. Нетфлиx може да сними филм о свим овим лудоријама. Жута штампа у Србији је објавила да желим да убијем Ковачевића и био сам шокиран тим наводима. Капирам да оно што се не продаје нема смисла, а моја жеља да убијем Дарка се итекако продаје. Глупост“, поручио је Раул Браво, а преноси Марка.

„Наш однос је сјајан, ми смо велики пријатељи, понављам. Ово што се прича је поптуно лудило. Даркова породица јесте мало уплашена, али сам знао да ће се Дарко смејати на та писања медија, тако је и било, позвао ме је убрзо после свега и имали смо квалитетан разговор. Он никада није био проблематичан и никоме није јасно зашто се све ово десило. Зарадио је много новца играјући фудбал и сада мора да остане миран“, наставља Браво.

„Сви су ме питали због чега нисам тужио лист који је ово објавио, али да будем искрен од тога ништа добро нећу имати. Нема потребе да очистим љагу са имена, сви знају ко сам и шта сам и да немам везе са овим. Знајући Дарка, прво сам помислио да је неко покушао да га опљачка. Не могу ни да замислим ко то може да му науди“, завршава Раул Браво.