• Почетна
  • СПОРТ
  • НИШ: Погледајте како навијачи Звезде демолирају стадион „Чаир“! (ВИДЕО)
Прочитај ми чланак

НИШ: Погледајте како навијачи Звезде демолирају стадион „Чаир“! (ВИДЕО)

0

IMG_8981_1

Незадовољни лошим резултатом, навијачи Црвене звезде су направили низ инцидената на нишком „Чаиру“, што је и видео записом забележено

Гостовање Црвене звезде у Нишу прошло је уз нерешен резултат и велики број инцидната на “Чаиру”. Почело је најпре сукобом “делија” и “мераклија” у ширем центру Ниша пар сати пред почетак меча, али су припадници полиције брзо реаговали.

Телеграф је у суботу после меча објавио фотографије, а данас доноси ексклузиван снимак даљих немилих дешавања са утакмице десетог кола, завршене резултатом 1:1.

Након поништеног гола Горана Гогића у завршници утакмице, навијачи београдског клуба су ломили столице и вербално сукобили са редарима, који су им потом узвратили, гађањем деловима столица!

Ту није био крај, јер је приликом одласка са терена један незадовољни навијач покушао да се обрачуна са играчима и упао је на терен. Припадници Жандармерије су веома брзо реаговали и сколонили га са терена.

Неколицина навијача је и палила реновирани нишки стадион,а припадници безбедности би требало да су у складу са законом снимали утакмицу како би процесуирали изгреднике.

(Телеграф)