Прочитај ми чланак

НЕМА ПРОТЕКЦИЈЕ НИ ЗА РОЏЕРА: Федерера обезбеђење није пустило у свлачионицу …

0

На друштвеним мрежама појавио се снимак како радник обезбеђења испред свлачионице зауставља Швајцарца и показује му да му недостаје акредитација

Обезбеђење на Отвореном првенству Аустралије у Мелбурну није пустило тенисера Роџера Федерера да уђе у свлачионицу без акредитације.

Правила морају да се поштују, без обзира што је Федерер шестоструки шампион Мелбурна, освајач 20 гренд слем титула, тенисер који је највише времена провео на првом месту на АТП листи и један од најпознатијих спортиста на планети. 

На друштвеним мрежама појавио се снимак како радник обезбеђења испред свлачионице зауставља Федерера и показује му да му недостаје акредитација. Сви учесници Аустралијан опена, играчи, тренери, званичници турнира и представници медија имају акредитације са фотографијом, именом и презименом, функцијом коју обављају на турниру и бар кодом који се скенира на улазима. 

Федерер се није расправљао, сачекао је док нису дошли чланови његовог тима, а када су показали акредитације дозвољено им је да уђе у свлачионицу. 

Швајцарац је данас тренирао на теренима Мелбурн парка, а у недељу игра против Грка Стефаноса Циципаса у осмини финала.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!