Прочитај ми чланак

„НЕ МОЖЕШ ТАКО ДА ПРИЧАШ!”: Хрват напао Кирјоса и стао на Ђоковићеву страну

0

Ник Кирјос је у последње време више у центру пажње због коментара које даје у медијима него дела на терену, нароичито поводом Новака Ђоковића и Рафаела Надала.

Аустралијанац је напао нашег аса да „има потребу да га сви воле“, а Шпанца уз констатацију да је лош губитник, па је о свему проговорио легендарни Горан Иванишевић.

Познато је да Хрват има сјајне односе са Ђоковићем, а сада је решио да успутно да савет Кирјосу уз оштру критику.

– Ти момци су 350 дана годишње заједно, не можеш тако ружно да причаш о колегама. Можда неког волиш више или мање, али како ће неко да прослави победу или нешто слично, кога брига? – започео је освајач Вимблдона из 2001. године.

– У својој глави размишљај о чему желиш, али тако не смеш да говориш о колегама на терену, то је за мене једина ствар коју Ник треба да промени. Одради посао, победи га и насмеј се, али да причаш свашта након дуела, то није добро.

– Никад нисам показао непоштовање према противницима у интервјуима, група тенисера је једна велика породица на различитим турнирима. Неки дани су добри, неки лоши… Ник ће бити увек високо мотивисан када игра против Новака и Рафе, али када толико желите јако да савладате некога, углавном изгубите – рекао је Иванишевић и за крај објаснио следеће.

– Волео бих да га видим на неком гренд слему како иде од самог почетка па до момента максимума, јер има све што треба за овај спорт. Гарантујем вам да може да победи буквално сваког играча на туру – истакао је легендарни тенисер и навео да би волео да Новак освоји Ролан Гарос, али да исто тако даје промил шансе више Рафаелу Надалу.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!