Прочитај ми чланак

НАВИЈАЧИ ЗВЕЗДЕ Тренеру поломили лобању, судију погодили, Ибру називали „балијом“

0

Звезди се црно пише код УЕФА. Навијачи са северне трибине направили су медвеђу услугу свом клубу, а осим пораза од Мидтјиланда у Лиги Европе, који је заслужен, "делије" су поломиле лобању тренеру црвено-белих (данас на операцији) гађајујући га непознатим предметом, погодили помоћног судију... А још се није разрешио ни "случај Ибрахимовић", и ко је то легенду светског фудбала вређао из ложе и називао га "балијом" усред Београда, на стадиону "Рајко Митић".

Дански тим је славио 1:0, а на крају најдебљи крај извукао је помоћник Дејана Станковића – Федерико Панонћини, којег су навијачи Звезде погодили неким предметом, па је на крају завршио у болници уз напрснуће лобање. Изнервирани суђењем арбитра из Мађарске, Тамаша Богнара, а не игром својих љубимаца и вођењем са клупе Станковића, „делије“ су засуле арбитре када су кренули ка тунелу. Одлуке арбитра наравно не смеју да буду оправдање за поступак навијача, који су упутили праву рафалну паљбу са северне трибине у правцу судија. Баш у том моменту испред тунела су били и Милан Борјан и кондициони тренер Федерико Панонћини.

На снимку се види како се Борјан поздравља са Панонћинијем баш у тренутку када арбитри прилазе тунелу. У том моменту је и погођен одређеним предметом, а већ у следећем моменту га Борјан грли сакривен у тунел и настаје гужва испред тунела, где притрчавају и други чланови Црвене звезде.

Он је убрзо након тога изнет из тунела у возило Хитне помоћи, одмах је превезен у Клинички центар Србије, где му је констатовано да има напрснуће лобање и морао је да преноћи у болници. А данас ће бити оперисан…

Најдебљи крај је извукао управо Панонћини, али је тврдим предметом погођен и један од помоћних судија. Незваничне информације кажу да је реч о помоћнику Петеру Богнару који је био линијски судија испред западне трибине, преноси Моззартспорт.

Звезди се црно пише код УЕФА, јер је већ у ову сезону ушла са казном из прошле сезоне. Тада је неименовани појединац из ложе на расној основи вређао Златана Ибрахимовића и УЕФА је казнила Звезду затвореним трибинама на следећој утакмици.

Клуб до данас није саопштио ко је вређао Ибрахимовића из ложе, иако је на стадиону било свега око 300 гледалаца…

Док Вучићева слика краси просторије клуба, Партизан бежи на табели бежи осам бодова, Дејан Станковић уз подршку оних који су га довели прави зграде по ужем центру Београда, Терзић задужује Звезду… А УЕФА куца на врата са новом казном!