• Почетна
  • ПОЧЕТНА
  • Актуелно
  • НАВИЈАЧИ РУСИЈЕ СПАЛИЛИ ЗАСТАВУ НАТО, Црногорци аплаудирали када је Рус погођен у главу (Видео)
Прочитај ми чланак

НАВИЈАЧИ РУСИЈЕ СПАЛИЛИ ЗАСТАВУ НАТО, Црногорци аплаудирали када је Рус погођен у главу (Видео)

0

Утакмица квалификација за ЕП 2016. између ЦГ и Русије је обиловала инцидентима, а прекинута је у 67. минуту.

Група руских навијача запалила је заставу НАТО-а током утакмице са Црном Гором у квалификацијама за ЕП 2016. године. Руски навијачи су на почетку другог полувремена утакмице у Подгорици спалили заставу НАТО-а.

Иначе, утакмица квалификација за ЕП 2016. је обиловала инцидентима, а прекинута је у 67. минуту.

Први нереди су избили два сата пре почетка утакмице када је група навијача Русије на Тргу републике у Подгорици покушали да спале заставу САД.

Уочи почетка утакмице дошло је до међусобног вређања навијача две селекције. Први велики инцидент догодио се у првом минуту када је један навијач Црне Горе бакљом погодио у главу голмана Русије Игора Акинфејева. Руски голман је замењен и пребачен у болницу, а утакмица је после прекида настављена.

Меч је у наставку био на ивици прекида, а коначно је прекинут у 67. минуту када је погођен руски фудбалер Дмитри Комбаров.

Иначе, на друштвеним мрежама појавио се снимак како се навијачи Црне Горе радују пошто су погодили бакљом у главу голмана Русије Игора Акинфејева.

Руски медији наводе да није само срамотан атак бакљом на Акинфејева, већ је поражавајући податак да је велики део северне трибине са „највернијим“ навијачима црногорске селекције одушевљено поздравио погодак дивљака који је бацио бакљу на голмана „зборнаје“.

Русијом кружи снимак који је неком од руских навијача путем твитера послала другарица која се налазила на северној трибини стадиона под Горицом.