Прочитај ми чланак

Нађ: Дуљај добродошао!

0

hh

(Спортски журнал)
Одласком Милана Смиљанића у турски Генчлербирлиги, у Партизану је остало дефицитарно место дефанзивног везисте.

Навијачима је то одмах распалило машту, а погледавши којим играчима овог лета истичу уговори – избор кога би волели да виде у Хумској је пао на Игора Дуљаја!

Неуморни играч средине терена, у Партизану од дечачких дана до 2004, броји последње дане трогодишњег уговора у Севастопољу, у којем је са капитенском траком око руке за викенд прославио улазак у украјинску елиту. До краја првенства су остала два кола, али…

– Ако се осврнемо и погледамо традицију играча-повратника и онога што су донели Партизану, зашто не бисмо размишљали и у том правцу – рекао је Алберт Нађ, на питање да ли би Дуљај могао поново да заигра у црно-белом дресу.

Руководиоци српског првака су претходних дана често били на телефонској линији са некадашњим репрезентативцем. Аргументи да је потребан младом тиму и да би уз њега Саша Марковић, Милош Јојић и Дарко Брашанац постали много бољи играчи – свакако пију воду, али…

Игору Дуљају је Севастопољ понудио нови, двогодишњи уговор. У Украјини је већ девет година и знатно је плаћенији него што би то икад био у Србији. Шансе да се врати у Хумску су мале, али знајући неуморног ратника можда пресуди и љубав….