Прочитај ми чланак

На Маракани скупљено 32.730 евра

0

sp-navijaci_620x0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Навијачи Црвене звезде одрекли су се прославе да би новац дали угроженима у поплавама, а поред тога на утакмици са ОФК Београд организовали су нову акцију

Још једна хуманитарна акција Делија је успела. У недељу на утакмици Црвена звезда – ОФК Београд сакупљена је новчана сума од 32.730 евра, а намењена је угроженом становништву у поплавама!

На свим улазима на Маркану били су постављени пунктови за помоћ оштећенима у Србији и публика се том позиву вољно одазвала. Међу новчаницама је, како преноси портал Редстарбелграде, било 3.742.780 динара, 397 евра, 1.100 форинти, 150 денара, 106 конвертибилних марака, 110 куна и 1 долар.

Од данас навијачи Црвене звезде праве списак добровољаца за одлазак на редне акције које ће ускоро бити неопходно организовати на поплављеним подручјима. Сви добровољци могу да се пријаве.

Због новонастале ситуације у Србији Делије су одустале од раније најављене спектакуларне прославе титуле, коју су, од фудбалера чекали шест сезоне. Новац који би на мечу са ОФК Београд уложили у кореографију даће угроженом народу од поплава у Србији…

( Новости )