Прочитај ми чланак

Мурињо оставља „Маркеца“ Интеру?

0
Фото: Partizan.rs

Фото: Partizan.rs

(sportske.net)
Извесно је, Жозе Мурињо ће сести на клупу Челсија 1. јула, а још није познато каква ће бити судбина Лазара Марковића.

Према неким информацијама о његовој судбини одлучује Пини Захави који га је откупио од Партизана, али трансфер у Челси још није готово. Наводно би, и ако потпише за „Плавце“ фудбалер црно-белих морао негде на позајмицу, што је рецимо пут који је прошао Ромелу Лукаку.

Белгијанац ће се вратити на „Стамфорд Бриџ“ у јулу, према неким информацијама за Тореса нема места, с обзиром да би могао да стигне и Фалкао, а Мурињо жели Ди Марију.

Аргентинац би се са Матом, Оскаром и Азаром практично смењивао у тиму на офанзивним позицијама иза класичног нападача. У тој ситуацији ни у ротацији за Марковића нема места, а италијански медији тврде да ту Интер види шансу.

Наиме, Морати и његови директори Бранка и Аусилио би да се умешају, практично понуде Марковићу излаз у преласку у Милано где би његове шансе да се наметне биле знатно веће.

Серија је је доста слабија од Премијер лиге, али вероватно због конституције више и одговара нашем фудбалеру који би имао шансу да сазрева кроз стандардно играње.

Доста фудбалера са Балкана добија прилику у тимовима Серије А и успева да се афиримише.

Хоће ли Марковић променити правац видећемо, али пита се и Мурињо чији је један од услова за повратак био и да има одрешене руке око трансфера.