Прочитај ми чланак

Митровић иде из Партизана у Берн

0

Uros Mitrovic

(Танјуг)
БЕОГРАД – Капитен рукометаша Партизана и један од најбољих играча Суперлиге Србије Урош Митровић каријеру ће наставити у швајцарском Берну, саопштио је данас клуб из Хумске.

„Одлазим у Берн након одличне сезоне у црно-белом дресу. Драго ми је што сам управо у Партизану успео да се опоравим од тешке повреде и да поново заиграм на нивоу који ме је одвео и до репрезентације. Памтићу ову годину као једну од најбољих у каријери, а наравно и саиграче“, рекао је Митровић после потписивања уговора са Берном.

Директор рукометног клуба Партизан Александар Благојевић казао је да је Митровић изабрао најбоље решење за себе и додао да му је драго што је ову сезону провео у дресу црно-белих.

„Без обзира што остајемо без капитена, нисам тужан. Напротив, срећан сам што смо бар једну сезону могли у клубу да имамо таквог спортисту, али, пре свега човека. Задовољан сам, такође, јер знам да је Урош добио изузетне услове и финансијску сигурност, што ми, нажалост, у Србији нисмо могли да му пружимо“, казао је Благојевић.

Поред Партизана, са којим је освојио шампионску титулу и два национална купа, Митровић је још играо за француски Кретеј и Виго из Шпаније.