Прочитај ми чланак

Милош Нинковић стиже у Звезду!

0

milos-ninkovic-profil-igraca“Спорт” преноси да ће репрезентативац Србије, готово извесно, бити прво и по свему судећи највеће појачање црвено-белих у летњем прелазном року.

(Новости)
Милош Нинковиић биће, готово извесно, прво и по свему судећи највеће појачање Црвене звезде у летњем прелазном року! Извор „Спорта“ сазнаје да су црвено-бели већ обавили разговор са српским репрезентативцем и договорили све детаље будуће сарадње.

Сада већ бивши играч кијевског Динама који је претходних шест месеци био на позајмици у француском лигашу Евијану, наговестио је свој долазак у Љутице Богдана још зимус али тада се нису све коцкице сложиле.

Везист кога су током каријере пратили пехови са повредама, истицао је више пута своју велику љубав према клубу за кога навија, а руководство Црвене звезде знало је да убеди играча да ће његов долазак бити од капиталне важности за планове клуба.

Са Нинковићем, али и још неким појачањима које ће клуб ангажовати, Звезда може ући у трку коју губи већ шест претходних сезона,само сада са циљем да учини корак више.