Прочитај ми чланак

Милојевић: Није ово Звезда коју хоћу и коју сањам

0

Tренер Црвене звезде, признао је да његов тим није био на свом нивоу у ремију против Спартакса (0:0) у Риги.

„Имамо реванш у Београду. Желели смо и план нам је од почетка био да идемо на победу. Међутим, једноставно, имали смо доста шанси. Било је јако тешко играти по овом времену. Противник се определио за јаку дефанзиву, са неким контрама. Мислим да, сем наше грешке није било неких удараца на гол“, рекао је Милојевић после меча.

Фудбалери Црвене звезде одиграли су без голова против Спартакса у првом колу квалификација за ЛШ.

„Имали смо доста шанси стопостотних. Нисмо дали, идемо даље, прва је утакмица, имамо играче који су сад дошли, двојицу који су били на Мундијалу. Ово им је прва утакмица, определили смо се да их ставимо и треба нам време. Треба да се спремимо, тренирамо, радимо и будемо бољи у реваншу“, казао је стратег црвено-белих.

Никола Стојиљковић повредио се почетком утакмице, а Милојевић каже да је играч обновио повреду.

„Обновио је повреду коју је имао. Видећемо каква је ситуација са њим“, кратко је рекао Милојевић.

На питање шта може екипа да поправи у реваншу Милојевић каже:

„Не могу да кажем да нисам задовољан, а нисам ни презадовољан. Није то Звезда коју ја хоћу и коју сањам. Не бих да причам о неким стварима, треба да радимо и поправимо их. Треба узети у обзир да смо били на припремама, играчи полако долазе. Има ту и другачијих ствари, нисмо одиграли ниједну утакмицу, определили смо се да оба играча држе ту леву страну, Родић и Радоњић, који долазе после периода од месец дана одсуства. Имамо и Ебисилија коме смо хтели да дамо неку минутажу. Нисмо очекивали да ће Стојиљковић толико рано да изађе“.

Тренер Црвене звезде каже да је оптимиста, али да и очекује већу страст и жељу за победом од својих играча.

Он је био нервозан током утакмице, а истакао је да не воли анархију.

„Понесу вас емоције. Има много разлога. Неке ствари нам нису полазиле за ногом. Анализираћемо због чега, али пуно тога нисмо радили како је требало. Не волим анархију, неко сам ко воли да се држи договора било какав да је. Не волим кад се искаче из нечега“, рекао је Милојевић.

Реванш меч игра се следећег уторка на стадиону „Рајко Митић“ од 20.30.