• Почетна
  • СПОРТ
  • МИЛАНОВИЋ ЦЕНИ ЧУКУ: “Ни Звезда им није припретила“
Прочитај ми чланак

МИЛАНОВИЋ ЦЕНИ ЧУКУ: “Ни Звезда им није припретила“

0

MIlan Milanović

Фудбалере Новог Пазара у 13. колу Суперлиге очекује тежак посао против Чукаричког, а њихов тренер Милан Милановић хвали ривала, подсећајући да су ове јесени и Звезду надиграли.

Тренер фудбалера Новог Пазара Милан Милановић изјавио је данас да је игра београдског Чукаричког агресивна и течна, али да у мечу тих тимова у 13. колу Супер лиге Србије очекује барем нерешен исход.

„Млади су и полетни, а посебни су опасни на свом терену. Очекујем тешку утакмицу у Београду, али можемо да им се супроставимо и освојимо неки бод“, рекао је Милановић новинарима на Градском стадиону у Новом Пазару.

Он је оценио да играчи Чукаричког добро стоје на терену, а да је њихова главна снага креативност Игора Матића.

„Црвена звезда им није озбиљније запретила, осим на почетку. На боковима делују Филип Стојковић и Рајко Брежанчић, у нападу је опасан Никола Стојиљковић, а из другог плана делује Славољуб Срнић. Ипак, све полази од Матића“, казао је Милановић.

Нови Пазар је на шестом месту у Супер лиги Србије са 20 бодова, док је чукарички на петој позицији с бодом више.

Првотимац Новог Пазара Адмир Кецап изјавио је да се екипа Чукаричког одлично трансформише, али да и његов тим има квалитет.

„Надам се повољном исходу. Уморни смо, посебно ми који нисмо прошли припремни период, али смо радом пробали да то надокандимо. На свакој утакмици максимално изгарамо и недовољну припремљеност допуњујемо срцем и вољом“, казао је Кецап.

Овај офанзивни фудбалер је пре два дана наступио у Ужицу за селекцију новинара, у поразу од најјаче репрезентације Србије (0:2).

„Била ми је велика част да представљам себе и свој клуб на тој утакмици, на којој су учествовали готово сви најбољи домаћи фудбалери“, рекао је Кецап.

Утакмица између Чукаричког и Новог Пазара играће се у суботу од 17.00.

(Спортске.нет)