• Почетна
  • СПОРТ
  • МЕКИНРО БАШ ПРЕТЕРАО: Да ли је Ђоковићев проблем жена?
Прочитај ми чланак

МЕКИНРО БАШ ПРЕТЕРАО: Да ли је Ђоковићев проблем жена?

0

Џон Мекинро неумесно је упоредио Новака Ђоковића и Тајгера Вудса рекавши да се ситуација у којој се налази Србин слична као код легендарног голфера.

Aмериканац сматра да је разлог лоше форме Новака у претходних скоро годину дана приватан и менталан, а не физичка спрема и године.

Мекинро тврди да Ђоковић има породичних проблема и да га то доста омета на терену.

„Уколико сте растројени, нисте више исти играч. Особа која ми одмах пада на памет није тенисер, него је уствари голфер – Тајгер Вудс“, рекао је Мекинро.

Легенда светског тениса ове године стручни је коментатор на ББЦ, а Вимблдон је у каријери освајао три пута 1981., 1983. и 1984 године.

„Када је Вудс имао проблема са женом, потпуно је био ометен, играо је лоше и никада више није био приближно добар играч као пре“, навео је Aмериканац, а потом и додао.

„И сада крећемо да се питамо, чекај секунд, да ли постоји могућност да се то дешава и са Ђоковићем? Мислим да Новакова форма није због лоше физичке припремљености, већ је она више ментална ствар“, завршио је Џон.

Подсећамо, Вудс је варао жену, бивао ухапшен и имао проблема са наркотицима, тако да ово поређење Мекинроа и није баш на месту.