Прочитај ми чланак

МАТИЋ ЈЕ КЉУЧ, ДОВОДИ НАМ ПОЈАЧАЊЕ у репрезентацију Србије!

0

Откривена тајна веза, Матић је изгледа најбољи агент за "Орлове", лисабонске или српске, свеједно!

Енглески медији не престају да пишу о Милету Свилару након два меча Бенфике и Јунајтеда. Много је симпатија за младог српског голмана који је претурио заиста много тога преко главе у 180 минута.

Прво су га играли Јунајтеда тешили након првог меча, када је био кривац за гол, онда је постао на „Олд Трафорду“ најмлађи голман који је одбранио пенал у Лиги шампиона, а онда је дао аутогол, тако што се лопта одбила од њега после шута Матић

И управо ту почиње прича.

Свилар је рекао да је сан бранити на стадиону Јунајтеда, а медији су то довели и у посебну везу коју има са Немањом Матићем.

Наиме, ас Јунајтеда је заслужан што се Свилар преселио у Бенфику. Наиме, млади голман је контактирао баш Матића када је требало да пређе из Белгије у Португал и овај га је уверио да су лисабонски „Орлови“ право решење.

А што се тиче српских „Орлова“?

И ту би Матић могао да одигра кључну улогу, Миле Свилар је бранио за репрезентацију Белгије у млађим категоријама, али жели да дебитује за Србију, за то је и његов отац Ратко некадашњи голман репрезентације Југославије.

Очекивали смо га на списку за новембарску турнеју, али га нема, сигурно да не смемо да испустимо квалитетног чувара мреже који би формирао сјајан тандем са Рајковићем за будућност.

Матић је одрадио своје, ко год буде нови селектор, на потезу је…