Прочитај ми чланак

ФОТО Брука: На Убу осванули срамни графити против Видића и Матића

0

Прве вечери након што је Немања Матић јавно подржао кандидатуру Немање Видића за председника Фудбалског савеза Србије осванули су срамни графити на Убу.

На стадиону на Убу који стоје на стадиону „Драган Џајић“ осванули су графити против Матића и Видића.

На графитима је писало „Видићу, марш са Уба“ и „Матићу, срам те било, Џаја је легенда“.

И тако се управо дешава оно чега се прибојавао Гордан Петрић, тренер Партизана, долази до подела у српском фудбалу.

Прочитајте и објаву Матића која је натерала неког навијача да под окриљем ноћи напише поменуте графите.

„Не знам колико је познато да је на мој предлог стадион на Убу добио име по нашем Драгану Џајићу и да не може нико да промени чињеницу да је он био и остао понос Уба и Тамнавског краја. Сматрам да је Џаја некако натеран или можда уцењен да прихвати кандидатуру за председника ФСС. Господо из Звезде, када смо се ми Тамнавци потајно надали да ћете се сетити Џаје и кандидујете га за председника савеза ви сте тада подржавали Кокезу.

Сада када је Драган близу своје 80-те године излажете га непотребном стресу. Сви ми Убљани страхујемо за Џајино здравље и надамо се да ће прегурати и ово понижавање од стране клуба коме је све дао. Драгане, немој никад да заборавиш да су твоји земљаци увек уз тебе и да те Јединство очекује на твом стадиону већ у суботу. Што се тиче Немање Видића, ја сам њега подржао јуче, подржавам га данас и подржаћу га и сутра јер мислим на развој српског фудбала за наредних 20 година. Толико од мене за сад…“, написао је Матић.