Прочитај ми чланак

Матић: Драшко Ненадић завршена прича

0

sp-nenadic_620x0

Он је био на списку, који су медији објавили пре фајнал-фора. Што се није појавио, видите са њим. То је његова одлука – рекао је селектор рукометаша Србије

Проблеми, када им време није. Што је најгоре, немају везе са повредама. Селектор Владан Матић ионако од почетка припрема кубури са састављањем тима због кашњења играча који су учествовали на Ф4 Лиге шампиона, па је тек у четвртак требало да комплетира састав, а сада је наиша на нову „препреку”.

У среду је, заједно са Богданом Радивојевићем, у Ниш требало да стигне Драшко Ненадић, још један освајач Лиге шампиона. И пре него што је Радивојевић стигао на одредиште, Београдом се већ пронела вест да „Драшко није отпутовао”. Како? Зашто?

– То није питање за мене – јасно ће селектор Матић.
И није…

– Упућен му је позив. Требало је да се појави јуче, али није. Зашто није дошао, стварно не знам…

Рече Драшко да првобитно није био на списку, па је накнадно, осле Ф4 дошо до промене…

– Он је био на списку, који су медији објавили пре фајнал-фора. Што се није појавио, видите са њим. То је његова одлука. За мене је та прича завршена. Ја у суботу имам много важна посла и ми, као Србија, имамо битну утакмицу, којој треба да се посветимо. Наш једини задатак је да спремимо момке који су овде, да „погинемо” на терену, да остваримо што бољи резултат – закључује Матић.

( Новости )