• Почетна
  • СПОРТ
  • Марина Маљковић пред полуфинале: Не претимо, али једва чекамо меч са Шпанијом
Прочитај ми чланак

Марина Маљковић пред полуфинале: Не претимо, али једва чекамо меч са Шпанијом

0

Marina Maljkovic

(Блиц)

Женска кошаркашка репрезентација Србије од 17 часова играју полуфинале Европског првенства против непоражене селекције Шпаније, а селекторка Марина Маљковић после последњег тренинга поручује да њена екипа никоме не прети, али да ће поново покушати да буде најборбенији тим на шампионату.

„Очекује нас велика утакмица са противником, који је без икакве препотенције још пре почетка шампионата видео себе у финалу против домаћина Француске. Све досадашње утакмице на турниру добиле су убедљиво, што не треба да чуди ако се узме у обзир таленат и квалитет њихових играчица, клубови у којима играју, као и уговори које имају. Нису снага селекције Шпаније само Литли и Торенс, већ и осталих десет играчица, које заједно чине врхунски тим, састав за сваки респект“, преноси званични интернет сајт Кошаркашког савеза Србије речи Марине Маљковић.

Она нема дилему да ће играчице које предводи још једном пружити максимум и покушати да направе нови подвиг:

„Стигле су нас ситне повреде, што је донекле и нормално после седам одиграних мечева. Енергетска потрошња после утакмице са Италијом била је огромна, али сви једва чекамо меч. Не размећемо се великим речима, никоме не претимо, једино сам сигурна да нећемо одустати од нашег златног правила, покушаћемо да, као и до сада, будемо најборбенији тим на шампионату, па шта нам Бог да“, закључила је Марина Маљковић.