Прочитај ми чланак

Луковић о доласку у Звезду: Пита се Марко Пантелић

0

Везни фудбалер ПСВ Ајндховена Андрија Луковић потврдио је да ће ускоро напустити редове новог шампиона Холандије, а проговорио је и о могућем преласку у Црвену звезду.

Andrija-Lukovic

Бивши фудбалер Рада Андрија Луковић (21) прихватио је реалност и помирио се са чињеницом да више нема шта да тражи у ПСВ Ајндховену који је за викенд освојио титулу првака у Ередивизији после „хочкоковске завршнице сезоне“.

„Дошло време да се растајемо. Конкуренција у ПСВ је таква да заиста немам чему да се надам, отуд је најпаметније да се спакујем и потражим нову средину“ каже за „Спорт“ досадашњи члан ПСВ-а Андрија Луковић.

Момак који је у финалу Европског првенства за омладинце 2013. године донео победу и титулу селекцији Србије налази се на мети Црвене звезде и није немогуће да каријеру настави на стадиону „Рајко Митић“.

„Звезда је била актуелна и пре две сезоне а да ли ће бити опет… Све што знам своди се на информације из медија, немам ништа конкретно да кажем“ истиче Луковић.

Оно што навијаче Црвене звезде може да храбри у ишчекивању Луковићеве одлуке јесте податак да младог фудбалера заступа легенда црвено-белих Марко Пантелић.

„Засада немам одређен став, разговараћу с менаџером Марком Пантелићем, који брине о мојој каријери, заједно ћемо пронаћи најбоље решење“ закључује Луковић.

Остаје да се види хоће ли Пантела наговорити Луковића на повратак у Србију и то у редове клуба који ће се на лето борити за пласман у Лигу шампиона.