Прочитај ми чланак

ЛУКА МИЛИВОЈЕВИЋ ИСПРОЗИВАО КРСТАЈИЋА због лоших одлука на Мундијалу

0

Капитен Кристал Паласа отворио душу у интервјуу за Дејли Мејл и рекао шта му све лежи на души

Иако је Светско првенство одавно завршено, неке ствари тек сада испливавају на површину, а то је очигледно након интервјуа који је Лука Миливојевић дао за Дејли Мејл, у коме је отворено критиковао селектора Младена Крстајића за одлуке које је донео током Мундијала у Русији.

Foto: AP/Tanjug

Миливојевић је одиграо само једну целу утакмицу, и то ону у којој смо забележили једину победу, на отварању против Костарике од 1:0. У другој је замењен против Швајцарске у 80. минуту, када је уместо њега ушао Немања Радоњић, а убрзо након тога Србија је примила гол и остала без круцијалног бода за наредну фазу.

Против Бразила Миливојевић није ни ушао у игру, а Србија је поражена и могла је да пакује кофере за повратак.

Капитен Кристал Паласа, који је миљеник навијача, осврнуо се на период из Русије и отворено исказао да се није слагао са одлукама селектора. Пре свега због завршнице меча против Швајцарске, где истиче да није смело да се ризикује када је наш тим имао добар резултат, као и за тактику против Бразила.

– Почели смо добро, 95% екипа које победе у првој утакмици прођу даље. Али, друга утакмица је била она која је одлучила нашу судбину. Мислим да смо морали да будемо искуснији и да више играмо на резултат последњих 15 минута. Покушали смо да ризикујемо, где по мом мишљењу нисмо смели.

– На утакмици против Бразила је селектор имао своје мишљење, нешто што је пн покушао и на крају смо изгубили, па је то био лош избор – рекао је Миливојевић интервјуу за Дејли Мејл.

Ускоро треба очекивати нови списак Младена Крстајића пред утакмице Лиге Нације против Румуније, Црне Горе и Литваније, а већ се спекулише да на њему неће бити Луке Миливојевића.