Прочитај ми чланак

Ларти не долази у Партизан?

0

latri

(Вечерње новости)

Ајакс из Кејптауна је “појачао” понуду и отежао посао црно-белима да доведу младог репрезентативца Гане, пишу тамошњи медији.

У маси проблема са којима се Партизан сусреће, у последње време могао би да стигне још један, и то из Гане. Одласци најбољих фудбалера, појачања која то још нису потврдила партијама на терену и потпуна неуиграност тима, добили су нови “зачин” у виду вероватног недоласка младог репрезентативца Гане Лоренса Лартија.

Медији у Гани су током понедељка пренели информацију да је Ајакс из Кејптауна, који је раније био заинтересован за Лартијеве услуге, појачао понуду. По том извору, његов клуб Ашанти Голд ће средином недеље, највероватније, прихватити понуду Јужноафриканаца и “виђено” појачање Партизана неће стићи у Хумску.

У Партизану нису били расположени за причу о репрезентативцу Гане, очигледно окупирани бројним проблемима који их притискају пред дуел са Туном, док је менаџер Петар Базић кратко поручио да још нема ништа ново. Тако се прича о ишчекивању визе за Лартија претворила у “тврђење пазара” младог фудбалера, који ће се на крају, вероватно, определити за останак на Црном континенту. На тај начин шампион Србије би у финишу прелазног рока добио главобољу више у ионако лоше избалансираном и недовољно добро попуњеном тиму.

УПРАВНИ ОДБОР ПАРТИЗАНА У УТОРАК

Као што је и најављено прошле недеље, уторак ће убудуће бити дан за састанке Управног одбора ФК Партизан.
Фудбалска влада црно-белих ће расправљати о оставци потпредседника Милета Јовичића, актуелном тренутку у којем се налази екипа после бледог старта сезоне, и организационим аспектима првог меча плеј-офа Лиге Европе против Туна.

Ангажман Лартија не би ништа променио у припреми мечева са Туном, јер, и да је млади дефанзивац прошле недеље допутовао у Београд, извесно је да Рашовић не би могао да рачуна на њега у првом дуелу против Туна.

У наредна два дана пред Рашовићем је подједнако тежак задатак да подигне екипу, која је потпуно изгубила самопоуздање, и да реши једначине са неколико непознатих у одбрани и нападу.

Црвени картони Волкова и Гулана не остављају много простора за комбиновање у дефанзиви, па би место уз леву аут линију требало да заузме Војислав Станковић, док ће штоперски тандем чинити Обрадовић и Остојић.

У везном реду су, такође, могуће значајније измене у односу на првенствени меч у Нишу, док је у најистуренијем делу тима тренутно једина реална опција Александар Митровић, пошто је Марко Шћеповић ровит, а Немања Којић ван комбинација после повреде задње ложе на “Чаиру”.

Нема сумње, да младог тренера црно-белих очекују подједнако велики проблеми у припреми меча са Туном, као и на терену у Хумској у четвртак увече.
Вести из Рубрике