Прочитај ми чланак

Кошарка: Без продаје улазница за 218. дерби

0

partizan-i-crvena-zvezda-1337115975-162412(Новости)
Капацитет дворане биће делимично умањен како би се осигурала безбедност свих учесника, а Црвена звезда ће учинити све да утакмица протекне у фер и коректној атмосфери.

Четврти овосезонски дуел између кошаркаша Црвене звезде Телеком и Партизана мтс, у другом колу Агрожив Супер лиге Србије, заказан је за среду у 21 сат, а црвено-бели су саопштили да неће бити продаје улазница за вечити дерби.

По већ устаљеном обичају када су утакмице између црвено и црно-белих у питању, карата у слободној продаји неће бити ни за овај 218. међусобни дуел. За ову утакмицу важиће сезонске улазнице Црвене звезде Телеком, а један део карата биће подељен спонзорима и пријатељима клуба.

– Капацитет дворане биће делимично умањен како би се осигурала безбедност свих учесника, а КК Црвена звезда Телеком ће учинити све да утакмица протекне у фер и коректној атмосфери, без иједног инцидента, као што је то био случај и на претходном 217. вечитом дербију у АБА лиги када је била домаћин – наводи се на сајту клуба.

Такође, КК Црвена звезда Телеком апелује на све навијаче да навијају фер и спортски, без вређања противника, употребе пиротехничких средстава и убацивања било каквих предмета на терен.