Прочитај ми чланак

КОРОМАНА са малим сином ухапсили због КОКЕЗЕ И ТЕРЗЕ?!

0

Бивши репрезентативац и фудбалер Црвене звезде Огњен Короман, задржан је јутрос заједно са малим сином од стране полиције на прелазу Мали Зворник чим је прешао границу са Србијом.

На питање зашто је задржан, Короман није имао одговор.

“Не знам, а не знају ни они, био сам у колима са сином од девет година”.

Курир сазнаје да је Короман задржан на граници, јер од раније постоји налог тужилаштва у Србији да се с њим обави разговор у својству грађанина.

Овај режимски медиј тврди да је повод Короманова објава на Фејсбуку од 17. септембра ове године у којој се помињу Славиша Кокеза и Звездан Терзић у криминалном контексту.

Такође, подржао је Немању Видића који је „оплео“ по репрезентацији и написао статус.

“Питам навијаче Звезде, тј вође и навијаче блиске управи клуба, је л’ то Терзић кроји уз кога ће клуб да стане? Је л’ то Вучков записничар говори у име пар милиона нас, који волимо Звезду, уз кога ће наша Звезда стане? Видић Кокеза? Питам навијаче који су одржали клуб када је био у најгорој кризи пре 10 година, питам навијаче који су ослонац клуба и српства, је л’ Звезда приватизована од стране једног човека? Ако јесте, јавите и нама јер има нас који волимо Звезду, али није нам јављено да је постала приватна страначка својина једног човека, тј да има једног власника и потрчка Терзића да обавља задатак у клубу. Где су Делије наше, где је бастион српства? Драге Делије, увек сам био искрен и део вас замолио бих да се изјасните ко је власник Звезде? Је л’ Звезда свих нас или једног човека?”, поручио је Короман почетком децембра.

Короман је последњих месеци веома критиковао режим Алексдандра Вучића, као и „подгузне муве“ сваког режима из света спорта који су дебело уплетени у криминал. Подржавао је снажно Драшка Становуковића и славио његову победу у Бања Луци.

Већ неко време борави у Републици Српској, а јутрос је дошао до границе са Србијом, преузео сина  да би отишао с њим на скијање на Јахорину.