• Почетна
  • СПОРТ
  • Коларов честитао Божич навијачима Ситија: Треба ми јелка, вукови и српска застава! (Вideo)
Прочитај ми чланак

Коларов честитао Божич навијачима Ситија: Треба ми јелка, вукови и српска застава! (Вideo)

0

kolarov

Александар Коларов, фудбалер Манчестер ситија, и овога пута обратио се навијачима божићном честитком, и био још смешнији и занимљивији него прошле године.

Наиме, свима је већ добро познато да Манчестер сити већ неколико година уназад тражи од својих играча да јавно честитају Божић навијачима.

Честитка Александра Коларова прошле године била је најгледанија од свих божићних поздрава, захваљујући песмици коју је отпевао у више него озбиљном стилу, што је проузроковало потпуно супротан ефекат.

Ове године одлучио се само за пуко рецитовање, али и за шалу на рачун своје озбиљности. Тако је Коларов уз врло озбиљан израз лица рекао:

„Пазите се, не плачите, не дурите се, кажем вам зашто: деда мраз стиже у град; он прави листу, двапут је проверава, провериће ко је био неваљао а ко добар; Он зна када спавате, зна када сте будни, зна да ли сте лоши или добри, зато, побогу, будите добри!“

Екипа из продукције дала је слободу играчима и пустила их да сами изаберу шта ће се појављивати иза њих на екрану док они изговарају своје честитке. Коларов је био више него скроман:

„Ништа посебно. Ставите нешто тамно… Ставите јелку, са српском заставом. Можда пар вукова“, а онда се насмејао и додао:

„Ма, ставите шта вам је воља, заиста ми је свеједно…“

Продукција је ипак испунила његове жеље.

Погледајте видео:

(pressonline)