Прочитај ми чланак

КОГА ЈЕ СВЕ НАДАЛ ПОЗВАО НА ВЕНЧАЊЕ: Федерер и Мирка имају друге планове, стижу…

0

Шпански тенисер ће данас рећи судбоносно да својој дугогодишњој девојци Марији Перељо

Шпански тенисер Рафаел Надал ће данас рећи судбоносно да својој дугогодишњој девојци Марији Франсиски Перељо која је познатија по надимку Ћиска.

Федерер и Мирка Фото: Инстаграм

Страни медији су већ почели да спекулишу са листом познатих који су позвани на свадбу. Интересантно је да на њој неће бити Роџер Федерер и супруга Мирка.

– Не верујте свему што пише у новинама. Не знам ништа о томе, а имам и другачије планове недељу дана пре турнира у Базелу – рекао је Швајцарац када су га питали о томе.

Венчање ће се одржати у комплексу “Ла Форталеза”, а очекује се да присутни буду Пау Гасол, Икер Касиљас, као и Кристијано Роналдо и Енрике Иглесијас. Наиме, Кристијано, Рафа и Енрике су заједно отворили ланац “Тател ресторана” у Мајамију и Лондону тако да су се опробали и у бизнису. Позиве је добило и неколико фудбалера Реала, али они неће бити у могућности да присуствују, јер их очекује меч са Мајорком у Примери.

Церемонију венчања обавиће свештеник Томеу Катала.

– Свако венчање којем сам присуствовао је било посебно на свој начин и тако ће бити и ово. Једноставно је, венчаћу двоје људи који воле једно друго – поручио је Катала.