Прочитај ми чланак

КО ЈЕ РУСКИЊА која је одговорила Шварценегеру? Шампионка света испунила обећање…

0

Славни глумац и политичар Арнолд Шварценегер недавно се преко друштвених мрежа обратио руском народу и председнику Русије Владимиру Путину.

У опширном обраћању Шварценегер је апеловао да се оружани сукоб у Украјини хитно прекине, уз поруку да воли руски народ.

Шварценегер је добио жесток одговор, и то од четвороструке шампионке света у дизању тегова Маријане Наумове.

“ Позивам вас да видите све својим очима“, рекла је између осталог Наумова

Руска спортискиња, која је имала прилику да се сретне са Арнолдом на такмичењу где је оборила светски рекорд, снимила је видео поруку којој је лично обратила Терминатору и у којој је рекла да он није реаговао на страдања руске деце у Донбасу у периоду 2014-2022.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Maryana Naumova (@maryana_n)

Иначе, руска лепотица је добро позната у Србији. Обожава Србију, а пре четири године је на такмичењу у Сврљигу наступила у ознакама тада непризнате самопроглашење Републике Доњецк.

Вишеструка светска и европска шампионка годинама уназад је активна у подршци Русима из Домбаса и Доњецка, а на њеном профилу могу се видети и разне фотографије са наоружањем, па чак и како вози тенк.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Maryana Naumova (@maryana_n)

Иначе, доласком у Србију је тада испунила и обећање дато Ратку Младићу.

– Обећала сам му да ћу посетити Србију и Републику Српску – својевремено је рекла Наумова.

Посетила је и гроб Слободана Милошевића, а њени ставови и по питању Косова да је саставни део Србије су и тек како цитирани у неколико српских медија.

Али Наумова такође каже да политику ипак треба оставити политичарима, а личне ставове задржати, као и да ће она увек помагати пре свега деци и угроженима, ма где се они налазили.