Прочитај ми чланак

Још један стандардни репрезентативац неће више да игра за Србију

0

gudelj301632020140905140427

Након Душана Тадића који је истакао да неће облачити дрес репрезентације Србије након што није добио позив за пријатељске утакмице против Пољске и Естоније, сада се огасио и Немања Гудељ.

Један од стандарднијих фудбалера у последњих неколико утакмица репрезентације Србије, Немања Гудељ, истакао је да неће више облачити дрес репрезентације Србије док се не расчисте неке ствари.

Дакле, након што је Душан Тадић истакао да је Ћурчић кукавица и да са њим никада нећемо успети да се пласирамо на велико такмичење, а самим тим и себе избацио из репрезентације, и након што је Душко Тошић био погођен тиме што није добио позив у репрезентацију, сада се огласио и Немања Гудељ.

„Играју се политичке игре. Хвала лепо, али ја у томе нећу да учествујем. Нисам особа која цвили, увек сам се повиновао одлукама селектора, али осећам да овде више не припадам. Има играча који у својим клубовима седе на клупи или трибинама, а играју за репрезентацију Србије. Како је то могуће? Имам своје мишљене, задржаћу га за себе“

„Изгледа да Ћурчићу није важно да ли се у репрезентацији добро тренира или не“, рекао је Гудељ за холандске медије.

Играње за земљу остаје највећа част која може да буде указана фудбалеру. Ако Радована Ћурчића смене или он сам поднесе оставку, вратићу се у репрезентацију“, истакао је он.

Поменули смо вам већ, чак 11 фудбалера се са прошлог списка репрезентације није на новом, а међу њима су и тројица поменутих.

Да надовежемо и двојицу фудбалера који су одавно већ рекли „не“ репрезентацији, Невена Суботића и Филипа Ђорђевића.

Извор: Спортске