Прочитај ми чланак

ЈОКИЋ ПРЕСУДИО ТАНДЕРУ, солидна партија Богдана

0

Српски кошаркаш Никола забележио је још једну одличну партију у победи Денвера над Оклахомом – 102:94.

Центар Нагетса је за 28 минута на паркету уписао нови дабл-дабл постигавши 15 поена (7-16) уз 11 скокова и три асистенције.

Сомборац је одиграо лоше прво полувреме, убацио је само четитри поена и брзо је зарадио два фаул, али се у другом делу разиграо и убацио важне поене 52 секунде пре краја пошто је после скока у нападу погодио за 100:92.

Иако су Тандерси имали предност током већег дела меча Денвер је у финишу сломио противника и уписао четврту победу.

Најефикаснији у победничком тиму био је Емануел Мудиеј који је забележио 21 поена, седам скокова и пет асистенција, а пратио га је Пол Милсап са 17 поена, седам скокова и пет асистенција.

Код Оклахоме се истакао Ентони са 28 поена уз пет скокова, док је Вестбрук меч завршио са 13 поена, седам скокова и пет асистенција.

Денвер је уписао седму победу од почетка сезоне у 12 мечева, док Оклахома има скор од четири победе и седам пораза. Оклахоми је ово био четврти узастопни пораз.

Кошаркаши Сакрамента савладали су на свом паркету у драматичном мечу Филаделфију резултатом 109:108, а српски репрезентативац Богдан Богдановић забележио је солидну партију.

Бивши играч Партизана је за 22 и по минута уписао девет поена (3/10), уз две асистенције и три скока.

Богдановић није добро започео меч, али је трећу деоницу одиграо веома добро.

У драматичној завршници Де‘Арон Фокс је 14 секунди пре краја донео победу Кингсима, пошто је Ембид на другој страни промашио шут за победу у последњој секунди.

Кингсе су до победе предводили Зек Рендолф са 20 и Џастин Џексон са 19 поена.

У редовима Филаделфије Роберт Ковингтон је убацио 24 поена, а Џоел Ембид је додао 22.

Сакраменто је уписао трећу победу, али је и прекинуо низ Филаделфије од пет мечева без пораза.