Прочитај ми чланак

Јелене нигде нема, а Новак радикално мења навике: Ово ће је заболети

0

Новак Ђоковић данима борави у Београду и очигледно му прија да после проблема у Аустралији буде са породицом, од које је током највећег дела године далеко. Међутим, већ дуго је раздвојен од супруге, која је са децом на јавности непознатој локацији.

Поред родитеља је, изгледа, променио начин исхране на коме Јелена толико инсистира. Да ли је даљина учинила своје па се вратио старој доброј маминој кухињи?

Јелена Ђоковић љута и на свекра Срђана? Замерила му је једну непромишљену изјаву, Новак је подржао

„Они, нажалост, ретко долазе, створили су своју породицу и оазу. Јелена одређене ствари ради на свој начин. Дешавају се и мимоилажења, нарочито по питању исхране, коју ја не подржавам“, изјавила је једном приликом Дијана Ђоковић, а преноси Хелло.

„Новак је лажљив и подао“ тврдила аустралијска водитељка, а сада се огласила: „Није ми криво“

Однос између снахе и свекрве могао би додатно да се закомпликује после нових фотографија које је на Инстаграму објавио Новаков отац Срђан. Наиме, славни тенисер са родитељима обилази светиње у Црној Гори, где је, рекло би се, у одсуству супруге прекршио свој строги план исхране.

Подсетимо, Новак је протеклих година јео искључиво вегетаријанску и храну без глутена.

Међутим, у последње време је чак неколико пута био у прилици да једе храну која садржи глутен. На дочеку у Будви пробао је уштипак с медом, што се може видети на фотографијама са тог догађаја, а на Жабљаку је с пријатељима јео питу, док су се на столу видели пршут и мноштво ђаконија из тог краја којима је, руку на срце, немогуће одолети. Неки фанови с правом су се запитали да ли је почео поново да једе месо.

Када се недавно породица срела са патријархом, испред њих је био сто препун хране која се нимало не поклапа са Новаковим уобичајеним режимом. Подсетимо, први рекет света својевремено је открио да је из исхране избацио глутен, млечне производе и рафинисани шећер, а нешто касније и месо.